Εκτύπωση

APHRODITE GARDEN RESTAURANT | ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Aphrodite Garden Restaurant. Το καλύτερο εστιατόριο στη Σάμο

Ο καλύτερος Ελληνικός γαστρονομικός προορισμός  στη Σάμο

APHRODITE GARDEN RESTAURANT | βραβειο για το εστιατοριο του ευαγγελου μπιλιμπα στο πυθαγορειο της σαμου

Στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης HoReCa, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 στο Gastronomy Forum υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, οι ετήσιες πανελλήνιες απονομές γαστρονομικών βραβείων.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΜΕ ΣΑΜΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ως ο καλύτερος γαστρονομικός προορισμός της ενότητας των Εστιατορίων, βραβεύθηκε το εστιατόριο "Aphrodite Garden Restaurant " στο Πυθαγόρειο της Σάμου.

Έμπνευση, δημιουργία, γαστρονομική απόλαυση, αισθητική. Αυτές είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το Aphrodite Garden Restaurant το καλύτερο εστιατόριο στη Σάμο,  στο πανέμορφο Πυθαγόρειο, εκεί όπου κάποτε βρισκόταν η αρχαία πόλη της Σάμου, η γενέτειρα του Πυθαγόρα και του Αρίσταρχου
Ο Βαγγέλης Μπιλιμπάς Executive ιδιοκτήτης του εστιατορίου, chef και κριτής της World Association Chefs Society, ακροβατεί περίτεχνα ανάμεσα στην παράδοση και τη γνώση, την καινοτομία και το ταλέντο, την έμπνευση μα και την πολυετή εμπειρία, τη χρήση των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και μεθόδων αλλά και τις παραδοσιακές τεχνικές μαγειρικής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η κριτική επιτροπή της HoReCa, η βράβευση αυτή τιμά τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη-executive Chef Ευάγγελου Μπιλιμπά να προάγει τη σαμιακή κουζίνα με διαρκώς καινοτόμες παρασκευές και αξιοποίηση των τοπικών σαμιακών προϊόντων, αλλά και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που δημιουργεί ένα ρεύμα τουριστικής αναγνωρισιμότητας και επισκεψιμότητας με οινογαστρονομικό χαρακτήρα.

Ο chef, εμφανώς συγκινημένος παραλαμβάνοντας το βραβείο, τόνισε πως:
«αυτό ανήκει στη Σάμο και τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα που με καθημερινό  μόχθο παράγουν τα μοναδικά σαμιακά προϊόντα αλλά και τους ανθρώπους από όλα τα μέρη της γης που αγαπούν και προτιμούν τη μεσογειακή διατροφή και τη σαμιακή κουζίνα...»

Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή χρονιά ο Βαγγέλης Μπιλιμπάς, βραβεύθηκε ως «Chef της Χρονιάς 2021» από το GTBB (Greek Taste Beyond Borders Organization).

 www.aphrodite-restaurant.gr

Πυθαγόρειο, Σάμος, Ελλάδα

22730 61672