Εκτύπωση

TSIFTIS

TSIFTIS  μοντέρνο γαστροκουτούκι

μοντέρνο γαστροκουτούκι με ελληνική εμπνευσμένη κουζίνα που προκαλεί εθισμό!

Οι τσίφτηδες Σήφης Μανουσέλης με καταγωγή από τα Σφακιά της Κρήτης και ο Μπάμπης Καζάνας από την Λειβαδιά δημιούργησαν έναν μοντέρνο casual χώρο στα Ιλίσια που προβάλλει την Ελληνική εμπνευσμένη κουζίνα. Στην  κουζίνα αυτή  οι πρώτες ύλες προέρχονται από την Ελληνική γη και χρησιμοποιούνται σύγχρονες τεχνικές  παρασκευής που έχουν ως  αποτέλεσμα βαθειάς νοστιμιάς πιάτα που σου προκαλούν εθισμό...

Η ανοιχτή κουζίνα σου επιτρέπει να βλέπεις όλη την προετοιμασία των πιάτων από έναν προσεγμένο κατάλογο που εμπεριέχει το πολύ 15 επιλογές. Οι γευστικές προτάσεις του μενού, αλλάζει ανάλογα με την εποχικότητα και τις πρώτες ύλες που καθημερινά προμηθεύονται από επιλεγμένους παραγωγούς.

Τη λίστα κρασιών επιμελείται ο  Φώτης Κωτσάκης, με επιλογές κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα χωρίς να απουσιάζουν και επιλογές από τον διεθνή αμπελώνα που ταιριάζουν ιδανικά με τις γεύσεις των πιάτων.

Μιχαλακοπούλου και Σεβαστείας 6 (πεζόδρομος), Ιλίσια
Καθημερινά, εκτός Τρίτης 17:00-01:00
21 0775 4246
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.