Εκτύπωση

MAYAN COCINA NIKKEI ΕΓΚΑΙΝΙΑ

MAYAN COCINA NIKKEI OPENING

Το Mayan μετακόμισε και σας καλεί στα εγκαίνια του νέου του χώρου!


Το Mayan μετακόμισε και σας καλεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, στα εγκαίνια του νέου του χώρου στη Στοά Πεσμαζόγλου, (είσοδος από Πανεπιστημίου 39), την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου . Ο chef  Σταμάτης Τσίλιας ετοιμάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού  με ευφάνταστες, καινοτόμες γεύσεις που εναρμονίζονται με τον υψηλής αισθητικής χώρο του Mayan!!! Το Ιαπωνικό Gin Roku θα είναι εκεί και θα προσφέρει ένα Gin with tonic συνοδεία εδεσμάτων!

Η μπάρα του Mayan αποτελεί εμπειρία, διότι φιλοξενεί ακριβώς μπροστά της 10 πολυθρόνες και έτσι ο σεφ δημιουργεί και σερβίρει την ίδια στιγμή μπροστά μας, ενώ στη σκεπαστή αυλή υπάρχουν και τραπέζια.

O μικρός κατάλογος είναι στημένος με βάση την ιαπωνική – περουβιανή κουζίνα και θα αλλάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα. Χρησιμοποιούνται εγχώρια ψάρια και θαλασσινά όπως λυθρίνια, μπαρμπούνια, γαρίδα γάμπαρη και άλλα, ανάλογα την εποχή, όλα χειροποίητα. Το σούσι του Mayan κινείται και αυτό στα πρότυπα της Nikkei κουζίνας.
mayan chef stamatis tsilias


Ο σεφ έχει δώσει μεγάλη βάση στις σάλτσες και στις μαρμελάδες, αλλά έχει δημιουργήσει ακόμα και το τυρί, το οποίο φτιάχνεται σε κενό αέρος και αποτελεί εμπειρία!
Η λίστα κρασιών περιέχει επιλογές τόσο από τον Ελληνικό όσο και από τον Ισπανικό και Χιλιανό αμπελώνα. Επίσης στον κατάλογο υπάρχουν και κάποια premium ποτά.

Στοά Πεσμαζόγλου, (είσοδος από Πανεπιστημίου 39)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103314349