25η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ
Το Adolo σας περιμένει την 25η Μαρτίου με τηγανιτό μπακαλιάρο και όχι μόνο!
ο «ΑΔΟΛΟ»,ο νέος χώρος της μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας έχει την ελληνικότητα και την αγάπη για τη θάλασσα στο DNA του. Τις γευστικές πινελιές με χρώματα και αρώματα δίνει ο Executive Chef Βασίλης Τσατσάκης που για την ημέρα της 25ης Μαρτίου έχει ετοιμάσει εκτός από τον κλασσικό τηγανητό μπακαλιάρο με τη μοναδική σκορδαλιά, πιάτα που θα πρωταγωνιστήσουν...
- Μανιτάρια γεμιστά με φρούτα της θάλασσας πάνω σε καπνιστή σάλτσα τομάτας αρωματισμένη με λάδι ελληνικής τρούφας.
- Γαρίδα σαγανάκι με τυρί Νιώτικο στο φούρνο με ούζο σε σάλτσα από φρέσκια ντομάτα, αρωματικά λαχανικά και σχοινόπρασο.
- Καλαμάρι σχάρας επάνω σε μαύρο ταραμά κονκασέ από τοματίνια και κάπαρη με αρωματικό λαδολέμονο
- Παραδοσιακή χορτόπιτα με μυρώνια, καυκαλίθρες, χόρτα εποχής & κρέμα από γαλοτύρι Ηπείρου
Για το τέλος, ένα καταπληκτικό γλυκό με Κρεμέ λεμόνι με τραγανές μαρέγκες & crumble αμυγδάλου.
Δείτε τις γευστικές μας προτάσεις
ΑΔΟΛΟ μέλος του ομίλου Voulgarakis Group
Εχίνου 1, & Ελαιών
Κηφισιά 14564, Αττική
T: +30 210 6205015