Εκτύπωση

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ

25η ΜΑΡΤΙΟΥ: ΑΔΟΛΟ

Το Adolo  σας περιμένει την 25η Μαρτίου με τηγανιτό μπακαλιάρο και όχι μόνο!

ο «ΑΔΟΛΟ»,ο νέος χώρος της μοντέρνας ελληνικής ψαροφαγίας έχει την ελληνι­κότητα και την αγάπη για τη θάλασ­σα στο DNA του. Τις γευστικές πινελιές με χρώματα και αρώματα δίνει ο Executive Chef Βασίλης Τσατσάκης που για την ημέρα της 25ης Μαρτίου έχει ετοιμάσει εκτός από τον κλασσικό τηγανητό μπακαλιάρο με τη μοναδική σκορδαλιά, πιάτα που  θα πρωταγωνιστήσουν...

  • Μανιτάρια γεμιστά με φρούτα της θάλασσας πάνω σε καπνιστή σάλτσα τομάτας αρωματισμένη με λάδι ελληνικής τρούφας.
  • Γαρίδα σαγανάκι με τυρί Νιώτικο στο φούρνο με ούζο σε σάλτσα από φρέσκια ντομάτα, αρωματικά λαχανικά και σχοινόπρασο.
  • Καλαμάρι  σχάρας επάνω σε μαύρο ταραμά κονκασέ από τοματίνια και κάπαρη με αρωματικό λαδολέμονο    
  • Παραδοσιακή χορτόπιτα με μυρώνια, καυκαλίθρες, χόρτα εποχής & κρέμα από γαλοτύρι Ηπείρου

Για το τέλος, ένα καταπληκτικό γλυκό με Κρεμέ λεμόνι με τραγανές μαρέγκες & crumble αμυγδάλου.

Δείτε τις γευστικές μας προτάσεις

ΑΔΟΛΟ μέλος του ομίλου Voulgarakis Group
Εχίνου 1, & Ελαιών
Κηφισιά 14564, Αττική
T: +30 210 6205015