Εκτύπωση

VAROULKO SEA SIDE

VAROULKO SEA SIDE

...live cooking session και ένα ξεχωριστό chefs’ table

O Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Παρίκος και η ομάδα τους μας υποδέχθηκαν σε ένα μοναδικό event μύησης στην ελληνική θαλασσινή κουζίνα με ένα live cooking session και ένα ξεχωριστό chefs’ table στη σάλα των private events που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Βαρούλκου με την εκπληκτική θέα στο γραφικό Μικρολίμανο.

 

Μαγείρεψαν μπροστά μας και μας αποκάλυψαν κάποια από τα μυστικά της μαγειρικής τους τέχνης και της εμπειρίας.

Εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες συνδυάστηκαν περίτεχνα και το αποτέλεσμα ήταν ονειρεμένα πιάτα με στύλ, άποψη και απερίγραπτη νοστιμιά.

Η Αθηναϊκή σαλάτα με πίκλες τζίντζερ, μοσχολέμονο και κρέμα παντζάρι ξεχύλιζε από φρεσκάδα χρώματα και αρώματα.

Η ψητή σουπιά με την υπέροχα ζουμερή σάρκα της και την ευφάνταστη κρέμα από «γεμιστά» ταίριαξε μοναδικά με τη μους φέτας. Η έκρηξη αρωμάτων και γεύσεων που ανέδειξε το συγκεκριμένο πιάτο ήταν συγκλονιστική.

Η ροφομακαρονάδα με κιμά γαρίδας και ντοματίνια φούρνου ήταν σκέτη απόλαυση και ο πήχης της γεύσης έφτασε στα ύψη.

Ένα πολύμορφο ιδιαίτερο πιάτο με χριστόψαρο, κρέμα από παντζάρι, μπροκολίνι, μαύρο σκόρδο και σάλτσα μπεαρνέζ παρουσιάστηκε αμέσως μετά στο τραπέζι μας και μας εντυπωσίασε για την φρεσκάδα του και τον εμπνευσμένο συνδυασμό των υλικών του.

Τέλος το επιδόρπιο από τον pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη που εμφανίστηκε σαν λουλούδι μέσα σε γλαστράκι με μους γιαουρτιού, μέλι, κρέμα αμυγδάλου, κρέμα λουίζας, καραμελωμένα νεκταρίνια και σορμπέ ροδάκινο ήταν θεϊκό...

Varoulko Seaside
Καθημερινά: 13:00 - 01:00
Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, 210 5228400