Εκτύπωση

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ PALADAR

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ PALADAR

...πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων σε ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα!

Το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα είναι ξεχωριστό στο Paladar. Είναι το ιδανικό μέρος για να καλωσορίσετε τη νέα χρονιά γευστικά, λίγο πιο έξω από την Αθήνα στο Λουτράκι, κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Ο Βραβευμένος Chef και ιδιοκτήτης του Paladar Σωτήρης Φιλίππου, ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο  μενού με μοναδικές γευστικές επιλογές και πρωτότυπους συνδυασμούς που μπορούν να  συνοδευτούν από εκλεκτούς ελληνικούς οίνους και σαμπάνιες εισαγωγής.

Γιορτάστε το ξεκίνημα του νέου έτους απολαυστικά, γευστικά και λαμπερά!

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ PALADAR
paladar nyevemenu


Christmas celebration starΡεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο PALADAR


Ποσειδώνος Ο.Τ. 278, Λουτράκι
Κρατήσεις στο 2744 023380
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Το Moorings υποδέχεται τα Χριστούγεννα και σας προσκαλεί σε δύο μαγικές βραδιές με πολλή εορταστική διάθεση, μοναδικές γευστικές εμπειρίες και swing ρυθμούς! 

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με μοναδική θέα, τo αγαπημένο Moorings στη Μαρίνα Βουλιαγμένης έχει ετοιμάσει ευφάνταστα γιορτινά μενού για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και σας περιμένει να απολαύσετε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς. Ο Σταύρος Ρωμανός και οι Swingers θα γιορτάσουν μαζί σας με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα γεμάτο jazz ήχους και δυνατές ερμηνείες ανεβάζοντας τη διάθεση σε μια γιορτινή λαμπερή ατμόσφαιρα!