Εκτύπωση

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ PERLA KITCHEN BAR

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ PERLA KITCHEN BAR στο Pefkaki Boutique Hotel

Tο στολίδι του Λουτρακίου … με κλίμα γιορτινό και θέα τον Κορινθιακό, δημιουργεί την απόλυτη ατμόσφαιρα!

Το Perla Kitchen Bar, στο Pefkaki Boutique Hotel σας περιμένει με μεγάλη χαρά, να περάσετε τις τελευταίες μέρες του 2023 και να υποδεχθείτε το νέο έτος δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές με απολαυστικές γεύσεις, ζωντανή μουσική και μοναδική ενέργεια!

Η απόλυτη εμπειρία θα διαμορφωθεί με τα δύο ειδικά σχεδιασμένα μενού, τα οποία φτιάχτηκαν με πολλή αγάπη για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας και την επιλογή του wine pairing.

  • Την Κυριακή στις 17/12, μετά τις 3 το μεσημέρι, η Δήμητρα Κελεκίδη θα μας ταξιδέψει με την υπέροχη φωνή της σε έναν κόσμο μαγικό.
  • Την Κυριακή στις 24/12, ραντεβού το βραδάκι να απολαύσετε μαζί με το Χριστουγεννιάτικο μενού, soulful jazz tunes παρέα με την Miss Saxo Vaya.
  • Στις 25/12, μετά τις 3 το μεσημέρι τη μουσική αναλαμβάνει ο Dj Vaggelis.
  • Στις 31/12, μη ξεχάσετε να κάνετε κράτηση για να γευτείτε το εορταστικό μας μενού, απολαμβάνοντας DJ sets από τον Dj Vaggeli μέχρι τις πρωινές ώρες για να υποδεχθούμε το 2024 με πολύ κέφι.
  • Τη Δευτέρα 1/01/2024, τη πρώτη μέρα του χρόνου ανυπομωνούμε να σας δούμε στο Perla Kitchen Bar, με μουσικές από τον αγαπημένο μας Dj Vaggeli.

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ PERLA KITCHEN BAR

pefkaki christmas menu

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ PERLA KITCHEN BAR

pefkaki nye menu

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

christ star ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

christ starΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Για κρατήσεις : 2744 440390

Pefkaki Boutique Hotel, Loutraki 203 00

https://www.pefkaki.gr