Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα
BEEF BAR ATHENS EXPERIENCE MENU

28-04-2025

BEEF BAR ATHENS EXPERIENCE MENU

To Experience Menu επιστρέφει & το lunch αποκτά νέα διάσταση

Περισσότερα
ATHENA INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITION 2025

28-04-2025

ATHENA INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITION 2025

8-10 Μαΐου 2025, Χανιά Κρήτης. Ρεκόρ σημείωσαν φέτος οι δηλώσεις συμμετοχής

Περισσότερα
BAGATELLE ATHENS - BRUNCH

18-03-2025

BAGATELLE ATHENS - BRUNCH

Joie de Vivre Κυριακές στο Bagatelle Athens: Το brunch όπως πρέπει να είναι...

Περισσότερα
ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΑ ΣΑΜΙΩΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

18-03-2025

ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΑ ΣΑΜΙΩΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

Οι καταξιωμένοι διεθνώς μοσχάτοι οίνοι του Ε.Ο.Σ Σάμου, με δύο ακόμη χρυσά βραβεία

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

COCKTAILS ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

δέκα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο κοινό προς δοκιμή στην εκδήλωση «Ελληνικό Απόσταγμα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2023
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Negroni με τσίπουρο, Bloody Mary με ούζο και Pina Colada με μαστίχα είναι μερικά από τα γνωστά κοκτέιλ που έχουν «εκτρέψει» Έλληνες bartenders με στόχο την ανάδειξη παραδοσιακών προϊόντων ελληνικής απόσταξης. Η τάση τώρα είναι στη δημιουργία νέων κοκτέιλ με βάση τα ελληνικά αποστάγματα, δέκα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο κοινό προς δοκιμή στην εκδήλωση «Ελληνικό Απόσταγμα», που πραγματοποιείται αυτή τη Κυριακή στην Αίθουσα Φουαγιέ Τεχνών του Ωδείου Αθηνών.

Η Άννα-Μαρία Σαμουλαδά παρουσιάζει τα Golden Fresh Paloma και Aged Negroni με αφετηρία το premium τσίπουρο Golden Harvest, το Παλαιωμένο Τσίπουρο και το Botanic Liqueur, όλα της αποσταγματοποιίας Καρδάση. O Γιάννης Μιχαλόπουλος εμπνέεται από το O/PURIST, ένα επίσης υψηλής ποιότητας τσίπουρο, για τη δημιουργία δύο κοκτέιλ, του O/PURIST Blue και του Ο/PURIST Pink. Ο Βασίλης Βασιλείου παρουσιάζει τα Heaven’s Garden, Humble Crafter και Proud Summer με βάση τα αποστάγματα σταφυλής Μαλαγουζιά, Μούχταρο και Hefebrand του Lost Lake Distillery. Τέλος, ο Γιώργος Καραβάνας εμπνέεται από το ούζο Κατσάρος Legendary, το Τσίπουρο τριπλής απόσταξης Angel Tears, το Limoncello και το Mastiha Katsaros για να δημιουργήσει τα κοκτέιλ Traditional Sin, Angel’s Share, Happy Lemon και Mystic 7.

Η γευστική δοκιμή αποσταγμάτων και κοκτέιλ περιλαμβάνονται στη τιμή εισόδου μαζί με τον κατάλογο της έκθεσης και το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου, 13:00 – 20:00
Aίθουσα Φουαγιέ Τεχνών, Ωδείο Αθηνών
Βασιλέως Γεωργίου B’ 17-19, Αθήνα
Είσοδος 12€ - Φοιτητικό 10€

Πληροφορίες www.apostagmata.gr

Χορηγός Γευστικής Απόλαυσης: Εστιατόρια Ψαράδες & Il Trovatore
Επίσημο νερό έκθεσης: Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: all-restaurants.gr, flaginlife.gr, gastronomytours.com, grapemag.gr, lifo.gr, winetrails.gr.

Η εκδήλωση «Ελληνικό Απόσταγμα» τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΑΟΠ (Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών) και διοργανώνεται από την εταιρεία Vinetum.