Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

02-04-2024

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

σε  ένα υπέροχο πέτρινο κτίριο του 19ου αιώνα!

Περισσότερα
RICK'S ATHENS Steakhouse

02-04-2024

RICK'S ATHENS Steakhouse

Where classic American steakhouse meets modern flair.

Περισσότερα
ASTAKOS HOOK TO FORK

02-04-2024

ASTAKOS HOOK TO FORK

Γεύσεις που "αναδύονται" μέσα από τη θάλασσα!

Περισσότερα
IFRATI

02-04-2024

IFRATI

Το I Frati είναι ένα όραμα.

Περισσότερα
LIVE ΣΤΟ RIDE BAR

01-04-2024

LIVE ΣΤΟ RIDE BAR

Παρασκευή 5 Απριλίου, μετά τις 22:00

Περισσότερα
ΜΗΝΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

07-03-2024

ΜΗΝΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΣΤΟ FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS

Περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Αρώματα σταφίδας και αποξηραμένων φρούτων.

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εκρηκτικό αποτέλεσμα σε κομψότητα και φρεσκάδα

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Zωηρό και φινετσάτο με πλούσιες φυσαλίδες στο στόμα

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εξαιρετική οξύτητα και ζωηρότητα

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

από την Ντίνα Νικολάου

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

Ζουμερό Brownie με ξηρούς καρπούς από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

MFLAVOURS ATHENS CAPITAL HOTEL

MFLAVOURS ATHENS CAPITAL HOTEL

Art de la table με εκρηκτικούς γευστικούς συνδυασμούς στο cosmopolitan “MFlavours”

... από τη Γεωργία Μπαμπαράκου.

Στο υψηλής αισθητικής, κοσμοπολίτικο   εστιατόριο   «MFlavours», που βρίσκεται στον ένατο όροφο, του πολυτελούς ξενοδοχείου  Capital Hotel  στην καρδιά της Αθήνας, ο ευρηματικός  chef Δημήτρης Μπούτσαλης, ο  sous chef  Δημήτρης Αρσενίδης, και η  pastry chef Νάντια Μακρυγιάννη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της κουζίνας, δημιουργούν  εκρηκτικούς γευστικούς συνδυασμούς για την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.

mflavors02
Προσκεκλημένη σε μενού γευσιγνωσίας,  κάθισα σε έναν από  τους αναπαυτικούς καναπέδες του καλαίσθητου χώρου, έχοντας απέναντί μου την ανοιχτή κουζίνα και τη δράση της ομάδας εν όψη.  Καθώς ξέφυγε το μάτι μου από την προετοιμασία του δείπνου, το βλέμμα μου μαγνητίστηκε,  κοιτώντας από τις μεγάλες τζαμαρίες, την όμορφη  θέα του Κοινοβουλίου με τον υπέροχο φωτισμό της νύχτας στο πλάι. Είπα μέσα μου κάτι που καιρό είχα να πω. Τι όμορφη που είναι η πόλη μας από εδώ, έτσι όπως φαίνεται… και αισθάνθηκα δέος. Το Cocktail καλοσωρίσματος, σταμάτησε το ονειροπόλημα μου και η βραδιά ξεκίνησε με τα πιο όμορφα vibes.

Ένα φινετσάτο Amuse bouche  από κονσομέ μανιτάρι και «χιόνι» από ΚΥΑΝΟ  τυρί,  το πρώτο ελληνικό μπλε κατσικίσιο τυρί, έδωσε μια  γεμάτη, έντονη και   ώριμη  γεύση στο πιάτο, που σίγουρα θα εντυπωσιάσει όποιον το δοκιμάσει.

mflavors Mushroom Consomme KYANO cheese snow

Ένα πεντανόστιμο και πολύ εκλεπτυσμένο κρύο πιάτο που με ενθουσίασε, ήταν οι  Γαρίδες κοιλάδας με  χτένια αυγοτάραχο, κρέμα χρένου, finger lime και λάδι άνηθου. Ευφάνταστο πάντρεμα υλικών,  σε σωστές αναλογίες και αίσθηση  φρεσκάδας από την πρώτη μπουκιά  με  elegant επίγευση που σου μένει αξέχαστη στον ουρανίσκο.

mflavors Kilada shrimps scallops

Στα πολύ αγαπημένα μου πιάτα ανήκουν οι  τάρτες και οι πίτες.  Απόλαυσα λοιπόν στη συνέχεια, μια Τάρτα λαχανικών και φρέσκων μυρωδικών, τραγανή όσο έπρεπε στη βάση της, στην οποία βουτούσε μια κρέμα ξυνομυζήθρας και ελληνικών χόρτων, ωμά και μαριναρισμένα λαχανικά, φουντούκι και κάστανο. Γεύση και άποψη σε ένα πιάτο με την μπισκοτοβουτυρένια ζύμη  να συνδυάζεται μαγικά με την γέμιση.


Το ακαταμάχητο Ραβιόλι κολοκύθα-κάστανο είχε εξαιρετική υφή και το  παιχνίδι των αντιθέσεων,  μεταξύ του  ξηρού όξινου ανθότυρου και της σάλτσας - σιρόπι σφενδάμου και καφέ, ισότιμο.
Επιτυχημένο καλοφτιαγμένο ζυμαρικό, με κρεμώδη γέμιση και αρώματα.

Στο επόμενο πιάτο επικρατούσε η λεπτότητα των γεύσεων και ξεχώριζε η αρμονία των υλικών. Δύσκολο να πετύχεις τέτοια αρμονία όταν έχεις ένα Ψητό  φρέσκο απαλό λευκόσαρκο λαβράκι  με κρούστα από «λέπια»  πατάτας, πράσο και σέλερι ραγού,  παρέα με  την έντονη προσωπικότητα παρασκευών  από  πουρέ σελινόριζας και σάλτσας από  μύδια και σαφράν.

mflavors Beef two ways
Ένα ακόμη πιάτο γεμάτο υφές και εντάσεις που ξεχώρισα  ήταν το Μοσχάρι 2 κοπές,  αφρός πατάτας με χρένο, καπνιστά παντζάρια και ρόδι. Πίνακας ζωγραφικής ίσως, που δεν χορταίνεις να κοιτάς και κυρίως να γεύεσαι. Και οι δύο κοπές ήταν μοναδικές, ζουμερές και τρυφερές. Πρώτη ύλη ανωτέρας ποιότητας, αριστοτεχνικό ψήσιμο που αναδείκνυε το θέμα  του πιάτου.

Η ολοκλήρωση του δείπνου ήρθε με μια πεντανόστιμη γλυκιά αμαρτία,  από την  pastry chef Νάντια Μακρυγιάννη. Μια Γαλατόπιτα μεταμοντέρνας εποχής με κρέμα βανίλια από κατσικίσιο γάλα, παγωτό κανέλλα και τραγανό φύλλο κρούστας. Εντυπωσιακή,  με γεμάτη γεύση, βελούδινη κρέμα και αρωματική επίγευση κανέλας βανίλιας.Πραγματικά μαγική.

mflavors Milk piesΜια υπέροχη βραδιά γευσιγνωσίας έφτασε στο τέλος της.  Ο σεφ,  με την ομάδα του πέτυχαν να δώσουν  βαθιά νοστιμιά στα πιάτα που εμπνεύστηκαν, παρουσιάζοντας  μια παλέτα γεύσεων  δημιουργικής κουζίνας   από  Ελλάδα και την ευρύτερη  Μεσόγειο.  Το MFlavours στο Athens Capital Hotel,   είναι ο ιδανικός γαστρονομικός προορισμός για να απολαύσει κανείς σύγχρονη μεσογειακή δημιουργική  κουζίνα σε κοσμοπολίτικη art και comfort ατμόσφαιρα με θέα την Φωτεινή και Πανέμορφη Αθήνα.

MFlavours
Athens Capital Hotel
Κριεζώτου και Ελευθερίου Βενιζέλου

21 4444 2000