Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

23-04-2024

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

Νέο εστιατόριο στην Πάρο

Περισσότερα
TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

23-04-2024

TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

Γευστική δοκιμή νέων κρασιών με Θέατρο, Μουσική και Φαγητό

Περισσότερα
ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

02-04-2024

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

σε  ένα υπέροχο πέτρινο κτίριο του 19ου αιώνα!

Περισσότερα
RICK'S ATHENS Steakhouse

02-04-2024

RICK'S ATHENS Steakhouse

Where classic American steakhouse meets modern flair.

Περισσότερα
ASTAKOS HOOK TO FORK

02-04-2024

ASTAKOS HOOK TO FORK

Γεύσεις που "αναδύονται" μέσα από τη θάλασσα!

Περισσότερα
IFRATI

02-04-2024

IFRATI

Το I Frati είναι ένα όραμα.

Περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Αρώματα σταφίδας και αποξηραμένων φρούτων.

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εκρηκτικό αποτέλεσμα σε κομψότητα και φρεσκάδα

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Zωηρό και φινετσάτο με πλούσιες φυσαλίδες στο στόμα

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εξαιρετική οξύτητα και ζωηρότητα

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

από την Ντίνα Νικολάου

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

Ζουμερό Brownie με ξηρούς καρπούς από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ACADEMY

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ACADEMY

Ο διεθνής διαγωνισμός γαστρονομίας δίνει την ευκαιρία σε νέους Έλληνες chefs να ξεχωρίσουν

S.Pellegrino Young Chef Academy: Ο διεθνής διαγωνισμός γαστρονομίας δίνει την ευκαιρία σε νέους Έλληνες chefs να ξεχωρίσουν

Έως τις 31 Μαΐου 2022 η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής

Το S. Pellegrino αναζητά τα νέα ταλέντα της γαστρονομίας, προσκαλώντας ανερχόμενους chefs από όλο τον κόσμο να δηλώσουν συμμετοχή στον πέμπτο διεθνή διαγωνισμό γαστρονομίας της S.Pellegrino Young Chef Academy, της διεθνούς πλατφόρμας εκπαίδευσης και ανάδειξης της επόμενης γενιάς chefs που θα εξελίξουν την παγκόσμια γαστρονομική σκηνή, φέρνοντας θετική κοινωνική αλλαγή.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους chefs, ηλικίας έως και 30 ετών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του S.Pellegrino Young Chef Academy, αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και παγκόσμια αναγνώριση. Υποβάλλοντας την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο Intro | S.Pellegrino Young Chef Academy (sanpellegrinoyoungchefacademy.com) έως τις 31 Μαΐου,  οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν και μία συνταγή ενός signature πιάτου τους, που θα αποτυπώνει το όραμα, τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους.

Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την ALMA, τη διεθνούς φήμης σχολή Ιταλικής μαγειρικής τέχνης, που στη συνέχεια θα ορίσει τη λίστα των 175 νέων chefs από 50 χώρες, οι οποίοι  θα διαγωνιστούν στους τοπικούς τελικούς το δεύτερο εξάμηνο του 2022, με στόχο να διεκδικήσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό στο Μιλάνο το 2023.
 
Τα κριτήρια επιλογής των συμμετεχόντων περιλαμβάνουν τις τεχνικές δεξιότητες από την επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας έως την ανάδειξη της γεύσης, τη δημιουργικότητα και την ικανότητα αποτύπωσης του οράματός τους για τη γαστρονομία στα πιάτα τους.

Οι φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τέσσερα διαφορετικά βραβεία:

1.    Βραβείο «S.Pellegrino Young Chef Academy»: Το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού για τον chef που θα ξεχωρίσει για τη δημιουργικότητά, τις δεξιότητες και την ικανότητά του να αποτελέσει θετική αλλαγή στην κοινωνία μέσω της γαστρονομίας, ο οποίος θα επιλεγεί από μία κριτική επιτροπή επτά διεθνώς διακεκριμένων chefs.
2.    Βραβείο «Κοινωνικής Ευθύνης S.Pellegrino»: Θα ψηφιστεί από το «Sustainable Restaurant Association» και θα απονεμηθεί στο πιάτο, που δημιουργήθηκε με γνώμονα τη βιωσιμότητα και με κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές.
3.    Βραβείο «Acqua Panna για τη Διασύνδεση στη Γαστρονομία»: Ο νικητής θα επιλεγεί από τους μέντορες του διαγωνισμού με κριτήριο τον συνδυασμό παραδοσιακών πρακτικών και σύγχρονης οπτικής, συνδέοντας αριστουργηματικά το παρόν με το μέλλον στο πιάτο του.
4.    Βραβείο «Fine Dining Lovers Food for Thought»: Ο νικητής θα επιλεγεί από τους αναγνώστες του περιοδικού του S. Pellegrino «Fine Dining Lovers» με κριτήριο την αποτύπωση του γαστρονομικού του οράματος στο πιάτο του.

«Ο διαγωνισμός είναι το βασικότερο εργαλείο που διαθέτουμε για την ενίσχυση της δημιουργικότητας και την ανάδειξη νέων ταλέντων. Αποτυπώνει τη δέσμευσή μας να ενθαρρύνουμε τη διαρκή εξέλιξη στον κλάδο της γαστρονομίας, ο οποίος σήμερα αποτελεί έναν εξαιρετικό “χώρο” για τη διάδοση παγκόσμιων αξιών, όπως η βιωσιμότητα, το σθένος και η υπευθυνότητα», λέει ο Stefano Bolognese, International Business Unit Director του S. Pellegrino.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως και τις 31 Μαΐου εδώ: Intro | S.Pellegrino Young Chef Academy (sanpellegrinoyoungchefacademy.com)

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό: www.sanpellegrinoyoungchefacademy.com

#SPYoungChefAcademy #sanpellegrino