Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

23-04-2024

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

Νέο εστιατόριο στην Πάρο

Περισσότερα
TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

23-04-2024

TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

Γευστική δοκιμή νέων κρασιών με Θέατρο, Μουσική και Φαγητό

Περισσότερα
ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

02-04-2024

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

σε  ένα υπέροχο πέτρινο κτίριο του 19ου αιώνα!

Περισσότερα
RICK'S ATHENS Steakhouse

02-04-2024

RICK'S ATHENS Steakhouse

Where classic American steakhouse meets modern flair.

Περισσότερα
ASTAKOS HOOK TO FORK

02-04-2024

ASTAKOS HOOK TO FORK

Γεύσεις που "αναδύονται" μέσα από τη θάλασσα!

Περισσότερα
IFRATI

02-04-2024

IFRATI

Το I Frati είναι ένα όραμα.

Περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Αρώματα σταφίδας και αποξηραμένων φρούτων.

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εκρηκτικό αποτέλεσμα σε κομψότητα και φρεσκάδα

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Zωηρό και φινετσάτο με πλούσιες φυσαλίδες στο στόμα

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εξαιρετική οξύτητα και ζωηρότητα

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

από την Ντίνα Νικολάου

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

Ζουμερό Brownie με ξηρούς καρπούς από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές Αλχημίες Open Tv

CHEESECAKE ΜΕ SALTED CARAMEL

Ποιος δεν αγαπάει το cheesecake; Ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό είναι πάντα η ιδανική επιλογή και για το εορταστικό τραπέζι.
WINE MATCH με τι κρασί να το απολαύσουμε;Το Vinsanto Canava Roussos, με γεύση στην οποία κυριαρχεί το άρωμα καμένης καραμέλας θα δέσει όσο λίγα επιδόρπια κρασιά με αυτό το cheesecake με αλατισμένη καραμέλα. Η αλμύρα της δεν θα πει όχι στις μυρωδιές ξηρών καρπών του κρασιού, τις οποίες αγαπά. Αλλιώς δεν θα αλατίζαμε τους ξηρούς καρπούς. Η δε υψηλή οξύτητα που έχουν κατά κανόνα τα Vinsanto θα αντιπαρατεθεί με επιτυχία με τη λιπαρή κρέμα, ισορροπώντας εξαιρετικά τον ευτυχισμένο ουρανίσκο που θα γευτεί το γλυκό αυτό συνδυασμό. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!


Υλικά για τη βάση

  • 100 γρ. βούτυρο LURPAK λιωμένο
  • 30 γρ. νερό ΖΑΓΟΡΙ
  • 150 γρ. μπισκότα τριμμένα
  • 75 γρ. ζάχαρη
  • 40 γρ. αλεύρι
  • Υλικά για την κρέμα
  • 600 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA
  • 4 αβγά βιολογικά ΒΛΑΧΑΚΗ
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά ARLA
  • 230 γρ. salted caramel
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
VINSANTO CANAVA ROUSSOS

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε τα μπισκότα με τη ζάχαρη και το αλεύρι. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και το νερό. Ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να δημιουργηθεί μία λεία ζύμη. Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 5 εκ. Πιέζουμε τη ζύμη καλά με την παλάμη μας,  προσέχοντας να μην υπάρχουν κενά, και δημιουργούμε μία ομοιόμορφη βάση.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CHEESECAKE

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό το φρέσκο τυρί κρέμα. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και την salted caramel και ανακατεύουμε (όχι πολύ), ώστε να πετύχουμε μία λεία κρέμα. Προσθέτουμε ένα- ένα τα αβγά και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αδειάζουμε την κρέμα πάνω από τη βάση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 1 ώρα. Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με επιπλέον salted caramel. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.