Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές Αλχημίες Open Tv

CHEESECAKE ΜΕ SALTED CARAMEL

Ποιος δεν αγαπάει το cheesecake; Ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό είναι πάντα η ιδανική επιλογή για ένα εορταστικό τραπέζι.
WINE MATCH με τι κρασί να το απολαύσουμε;Το Vinsanto Canava Roussos, με γεύση στην οποία κυριαρχεί το άρωμα καμένης καραμέλας θα δέσει όσο λίγα επιδόρπια κρασιά με αυτό το cheesecake με αλατισμένη καραμέλα. Η αλμύρα της δεν θα πει όχι στις μυρωδιές ξηρών καρπών του κρασιού, τις οποίες αγαπά. Αλλιώς δεν θα αλατίζαμε τους ξηρούς καρπούς. Η δε υψηλή οξύτητα που έχουν κατά κανόνα τα Vinsanto θα αντιπαρατεθεί με επιτυχία με τη λιπαρή κρέμα, ισορροπώντας εξαιρετικά τον ευτυχισμένο ουρανίσκο που θα γευτεί το γλυκό αυτό συνδυασμό. 


Υλικά για τη βάση

  • 100 γρ. βούτυρο LURPAK λιωμένο
  • 30 γρ. νερό ΖΑΓΟΡΙ
  • 150 γρ. μπισκότα τριμμένα
  • 75 γρ. ζάχαρη
  • 40 γρ. αλεύρι
  • Υλικά για την κρέμα
  • 600 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA
  • 4 αβγά βιολογικά ΒΛΑΧΑΚΗ
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά ARLA
  • 230 γρ. salted caramel
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
VINSANTO CANAVA ROUSSOS

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε τα μπισκότα με τη ζάχαρη και το αλεύρι. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και το νερό. Ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να δημιουργηθεί μία λεία ζύμη. Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. και ύψους 5 εκ. Πιέζουμε τη ζύμη καλά με την παλάμη μας,  προσέχοντας να μην υπάρχουν κενά, και δημιουργούμε μία ομοιόμορφη βάση.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CHEESECAKE

Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε με το φτερό το φρέσκο τυρί κρέμα. Προσθέτουμε το κορν φλάουρ και την salted caramel και ανακατεύουμε (όχι πολύ), ώστε να πετύχουμε μία λεία κρέμα. Προσθέτουμε ένα- ένα τα αβγά και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αδειάζουμε την κρέμα πάνω από τη βάση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 1 ώρα. Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε με επιπλέον salted caramel. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.