Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

23-04-2024

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

Νέο εστιατόριο στην Πάρο

Περισσότερα
TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

23-04-2024

TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

Γευστική δοκιμή νέων κρασιών με Θέατρο, Μουσική και Φαγητό

Περισσότερα
ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

02-04-2024

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

σε  ένα υπέροχο πέτρινο κτίριο του 19ου αιώνα!

Περισσότερα
RICK'S ATHENS Steakhouse

02-04-2024

RICK'S ATHENS Steakhouse

Where classic American steakhouse meets modern flair.

Περισσότερα
ASTAKOS HOOK TO FORK

02-04-2024

ASTAKOS HOOK TO FORK

Γεύσεις που "αναδύονται" μέσα από τη θάλασσα!

Περισσότερα
IFRATI

02-04-2024

IFRATI

Το I Frati είναι ένα όραμα.

Περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Αρώματα σταφίδας και αποξηραμένων φρούτων.

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εκρηκτικό αποτέλεσμα σε κομψότητα και φρεσκάδα

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Zωηρό και φινετσάτο με πλούσιες φυσαλίδες στο στόμα

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εξαιρετική οξύτητα και ζωηρότητα

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

από την Ντίνα Νικολάου

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

Ζουμερό Brownie με ξηρούς καρπούς από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΥΝΤΑΓΗ | ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

ΣΥΝΤΑΓΗ | ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

AMBROSIA GALLERY RESTAURANT | Κατσικάκι γεμιστό

Η συνταγή αυτή μας έρχεται από την πανέμορφη Αμοργό και το εστιατόριο AMBROSIA GALLERY RESTAURANT Το εστιατόριο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa, στο οποίο οι επισκέπτες ζουν  μια αξέχαστη διαμονή στο πιο όμορφο σημείο της Αμοργού μπροστά στο απέραντο γαλάζιο.

ΥΛΙΚΑ για ενα ολοκληρο κατσικακι περιπου 10κιλα

1 kg κιμά σοκαρισμένο με κρεμμυδάκι
1,5 kg  ρύζι Καρολίνα
1  φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1  φλιτζάνι σκληρό τυρί κομμένο σε κύβους
4 κουταλιές δεντρολίβανο
1/2 φλιτζάνι μαύρη σταφίδα
1 μήλο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι  ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κόβουμε τα πίσω πόδια από το κατσικάκι τα οποία θα βάλουμε στο φούρνο με πατάτες, μπόλικο λεμόνι και δεντρολίβανο.

 Ετοιμάζουμε τη γέμιση σωτάροντας τα κρεμμύδια στο λάδι, και ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το ρύζι, το οποίο προηγουμένως έχουμε  βράσει για  2  λεπτά και έχουμε σουρώσει!
Γεμίζουμε το κατσικάκι, αφού προηγουμένως το έχουμε μαρινάρει μέσα και έξω με λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, και δενδρολίβανο.
Το ράβουμε με χοντρή βελόνα, και το τοποθετούμε σε βαθύ ταψί, ρίχνοντας 3-4 φλιτζάνια νερό και 1 /2 φλιτζάνι λάδι!
Μπορούμε να βάλουμε και μερικές πατάτες αν υπάρχει χώρος! Το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2-3 ώρες μέχρι να ροδίσει!
Το γυρίζουμε μια φορά, να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές!

 

ΜΕ ΤΙ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΩ; ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Η μίξη δύο κρεάτων, αρνιού και μοσχαριού (κιμάς), λόγω γέμισης με τυρί, σταφίδα και βέβαια ρύζι, καθώς και τα αρώματα δενδρολίβανου διαφοροποιούν εντελώς το τελικό αποτέλεσμα σε αυτό το κατσικάκι φούρνου, κάνοντάς το πολύ σύνθετο και δομημένο γευστικά και εξόχως αρωματικό. Θα ταίριαζε με ένα ανάλογα πολύπλοκο κρασί, το βραβευμένο κόκκινο Οινότρια Γη Cabernet Sauvignon – Αγιωργίτικο 2018. Παρότι πολύ φρέσκο, ευτυχώς προέρχεται από καλά καλλιεργημένα βιολογικά αμπέλια (bιο) και άρτια, απόλυτα σύγχρονη οινοποίηση, που του δίνουν φύλλο πορείας μέχρι και για… κατανάλωση σε… «νηπιακό» στάδιο.
Στον συνδυασμό κρασιού - συνταγής ο δημοσιογράφος οίνου Αργύρης Καλλιανιώτης.



Aegialis Hotel & Spa

Αυτήν την περίοδο.είναι ανοικτό, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, με πιστοποιητικό Covid Shield  της Tuv Austria..Απολαύστε  Aυθεντικό Ελληνικό Πάσχα  στην Αμοργό με την οικογένειά σας, παρακολουθώντας παραδοσιακές δραστηριότητες, τοπικά έθιμα και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.
www.amorgos-aegialis.com