Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΥΝΤΑΓΗ | ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

ΣΥΝΤΑΓΗ | ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

AMBROSIA GALLERY RESTAURANT | Κατσικάκι γεμιστό

Η συνταγή αυτή μας έρχεται από την πανέμορφη Αμοργό και το εστιατόριο AMBROSIA GALLERY RESTAURANT Το εστιατόριο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa, στο οποίο οι επισκέπτες ζουν  μια αξέχαστη διαμονή στο πιο όμορφο σημείο της Αμοργού μπροστά στο απέραντο γαλάζιο.

ΥΛΙΚΑ για ενα ολοκληρο κατσικακι περιπου 10κιλα

1 kg κιμά σοκαρισμένο με κρεμμυδάκι
1,5 kg  ρύζι Καρολίνα
1  φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1  φλιτζάνι σκληρό τυρί κομμένο σε κύβους
4 κουταλιές δεντρολίβανο
1/2 φλιτζάνι μαύρη σταφίδα
1 μήλο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι  ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κόβουμε τα πίσω πόδια από το κατσικάκι τα οποία θα βάλουμε στο φούρνο με πατάτες, μπόλικο λεμόνι και δεντρολίβανο.

 Ετοιμάζουμε τη γέμιση σωτάροντας τα κρεμμύδια στο λάδι, και ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το ρύζι, το οποίο προηγουμένως έχουμε  βράσει για  2  λεπτά και έχουμε σουρώσει!
Γεμίζουμε το κατσικάκι, αφού προηγουμένως το έχουμε μαρινάρει μέσα και έξω με λάδι, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, και δενδρολίβανο.
Το ράβουμε με χοντρή βελόνα, και το τοποθετούμε σε βαθύ ταψί, ρίχνοντας 3-4 φλιτζάνια νερό και 1 /2 φλιτζάνι λάδι!
Μπορούμε να βάλουμε και μερικές πατάτες αν υπάρχει χώρος! Το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 2-3 ώρες μέχρι να ροδίσει!
Το γυρίζουμε μια φορά, να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές!

 

ΜΕ ΤΙ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΩ; ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΙΡΙΑΣΜΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Η μίξη δύο κρεάτων, αρνιού και μοσχαριού (κιμάς), λόγω γέμισης με τυρί, σταφίδα και βέβαια ρύζι, καθώς και τα αρώματα δενδρολίβανου διαφοροποιούν εντελώς το τελικό αποτέλεσμα σε αυτό το κατσικάκι φούρνου, κάνοντάς το πολύ σύνθετο και δομημένο γευστικά και εξόχως αρωματικό. Θα ταίριαζε με ένα ανάλογα πολύπλοκο κρασί, το βραβευμένο κόκκινο Οινότρια Γη Cabernet Sauvignon – Αγιωργίτικο 2018. Παρότι πολύ φρέσκο, ευτυχώς προέρχεται από καλά καλλιεργημένα βιολογικά αμπέλια (bιο) και άρτια, απόλυτα σύγχρονη οινοποίηση, που του δίνουν φύλλο πορείας μέχρι και για… κατανάλωση σε… «νηπιακό» στάδιο.
Στον συνδυασμό κρασιού - συνταγής ο δημοσιογράφος οίνου Αργύρης Καλλιανιώτης.



Aegialis Hotel & Spa

Αυτήν την περίοδο.είναι ανοικτό, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, με πιστοποιητικό Covid Shield  της Tuv Austria..Απολαύστε  Aυθεντικό Ελληνικό Πάσχα  στην Αμοργό με την οικογένειά σας, παρακολουθώντας παραδοσιακές δραστηριότητες, τοπικά έθιμα και εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.
www.amorgos-aegialis.com