Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

23-04-2024

ALPINO CUCINA ITALIANA DI PAROS

Νέο εστιατόριο στην Πάρο

Περισσότερα
TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

23-04-2024

TANGO BAR ΣΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ

Γευστική δοκιμή νέων κρασιών με Θέατρο, Μουσική και Φαγητό

Περισσότερα
ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

02-04-2024

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

σε  ένα υπέροχο πέτρινο κτίριο του 19ου αιώνα!

Περισσότερα
RICK'S ATHENS Steakhouse

02-04-2024

RICK'S ATHENS Steakhouse

Where classic American steakhouse meets modern flair.

Περισσότερα
ASTAKOS HOOK TO FORK

02-04-2024

ASTAKOS HOOK TO FORK

Γεύσεις που "αναδύονται" μέσα από τη θάλασσα!

Περισσότερα
IFRATI

02-04-2024

IFRATI

Το I Frati είναι ένα όραμα.

Περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Αρώματα σταφίδας και αποξηραμένων φρούτων.

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εκρηκτικό αποτέλεσμα σε κομψότητα και φρεσκάδα

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Zωηρό και φινετσάτο με πλούσιες φυσαλίδες στο στόμα

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εξαιρετική οξύτητα και ζωηρότητα

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

από την Ντίνα Νικολάου

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

Ζουμερό Brownie με ξηρούς καρπούς από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

  • 1 κ.σ φρέσκο βούτηρο
  • 3 κ.σ ελαιόλαδο (Εμείς στη συνταγή μας βάλαμε το Πρασινέλαιο του Κακόβατου από την Ηλεία)
  • 1 μεγάλο πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 6 μεγάλα καρότα
  • 1 πατάτα
  • 1 ⅓ λίτρο ζωμό κοτόπουλου
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι ακέρωτο
  • 1 κοφτό κ.γλ μοσχοκάρυδο ή παραπάνω αν το θέλετε περισσότερο spicy
  • αλάτι
  • φρέσκο πιπέρι

Προεραιτικά:
1 συσκευασία τυρί κρέμα
2 -3 φυλλαράκια μαϊντανό
κρουτον

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το βούτηρο. Σωτάρουμε τα λαχανικά. Προσθέτουμε το ζωμό. Τα αφήνουμε για περίπου 30 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Τα αφήνουμε να βράσουν άλλα περίπου 10 λεπτά να μαλακώσουν αρκετά  και να έχουν πιει το νερό τους.
  • Βγάζουμε όλο το περιεχόμενο της κατσαρόλας και αλέθουμε τα λαχανικά μας στο μπλέντερ. Σε αυτό το σημείο αν είναι πολύ αραιή τοποθετούμε τη σούπα στην κατσαρόλα και την αφήνουμε να πάρει μία βράση για να πυκνώσει και να γίνει βελούδινη. Αν είναι πολύ πηχτή συμπληρώνουμε λίγο ζωμό. 
  • Μοιράζουμε σε μπωλάκια και προεραιτικά τοποθετούμε στη μέση μια κουταλιά σούπας τυρί κρέμα, μερικά κρουτόν και από πάνω 2-3 φυλλαράκια μαιντανό.

WINE MATCHES

Αν οπωσδήποτε θέλετε να ταιριάξετε κάποιο κρασί με τη σούπα αυτή,  παρότι οι σούπες γενικά δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι με τα κρασιά, θα σας προτείναμε  για αυτή την κρεμώδη και πικάντικη γεύση ένα riesling.