Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

02-04-2024

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ

σε  ένα υπέροχο πέτρινο κτίριο του 19ου αιώνα!

Περισσότερα
RICK'S ATHENS Steakhouse

02-04-2024

RICK'S ATHENS Steakhouse

Where classic American steakhouse meets modern flair.

Περισσότερα
ASTAKOS HOOK TO FORK

02-04-2024

ASTAKOS HOOK TO FORK

Γεύσεις που "αναδύονται" μέσα από τη θάλασσα!

Περισσότερα
IFRATI

02-04-2024

IFRATI

Το I Frati είναι ένα όραμα.

Περισσότερα
LIVE ΣΤΟ RIDE BAR

01-04-2024

LIVE ΣΤΟ RIDE BAR

Παρασκευή 5 Απριλίου, μετά τις 22:00

Περισσότερα
ΜΗΝΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

07-03-2024

ΜΗΝΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΣΤΟ FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS

Περισσότερα

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

LIASTOS | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Αρώματα σταφίδας και αποξηραμένων φρούτων.

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

mystic | ΛΕΥΚΟΣ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εκρηκτικό αποτέλεσμα σε κομψότητα και φρεσκάδα

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

AURELIA | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Zωηρό και φινετσάτο με πλούσιες φυσαλίδες στο στόμα

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

APRILIS | ΡΟΖΕ ΞΗΡΟΣ ΑΦΡΩΔΗΣ ΟΙΝΟΣ

Εξαιρετική οξύτητα και ζωηρότητα

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS VIN DOUX | ΓΛΥΚΟΣ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Vin de Liqueur, είναι το πιο δημοφιλές κρασί της Σάμου...

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

CLAUDIA SPARKLING | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΡΟΖΕ ΚΡΑΣΙ

Μακριά και μπισκοτένια επίγευση.

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΚΟΤΣΙ ΑΡΝΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

από την Ντίνα Νικολάου

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

LA CHEF LEVI | ΑΓΑΠΙΟΣ ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

ΧΟΥΜΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ

από τον Χρήστο Στικόπουλο ιδιοκτήτης & Chef Suzanna Restaurant

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

ΣΥΝΤΑΓΗ | Creamy & Spicy Καροτόσουπα βελουτέ με πράσo

...γρήγορο, νόστιμο και γιορτινό!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΖΟΥΜΕΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ BROWNIE

Ζουμερό Brownie με ξηρούς καρπούς από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΚΕΙΚ ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

ΚΕΙΚ ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

από την Γεωργία Μπαμπαράκου- All-Rstaurants.gr

Μήνυμα

Αυτή η κιμαδόπιτα στη φόρμα του κέικ βγήκε εντελώς τυχαία, μιας που όλα τα υπόλοιπα ταψιά ήταν στο φούρνο με διάφορα άλλα εδέσματα. Πήρα λοιπόν τη φόρμα του κέικ και αυτοσχεδίασα
Βγήκε πεντανόστιμη και πολύ εμφανίσιμη

ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ

 

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Για τη Γέμιση:
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο φαρδύ τηγάνι ή κατσαρόλα, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψει και ρίχνουμε τον κιμά, τα κρεμμύδια για περίπου 7 - 8 λεπτά, μέχρι ο κιμάς να αλλάξει χρώμα .
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα τακτικά. Προσθέτουμε τον ζωμό και σιγομαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε το κρασί. Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά, το  αλάτι το πιπέρι και ανακατεύουμε . Τέλος, ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο δύσομο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Οταν το μείγμα του κιμά κρυώσει, ρίχνουμε τα αυγά και το τυρί  και ανακατεύουμε.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
Στη φόρμα του κέικ αλείφουμε με βούτηρο τη βάση, τη μέση  και τα πλαινά. Τοποθετούμε σε λωρίδες τα φύλλα να καλλυφθεί η βάση και τα πλαινά τοιχώματα μέχρι επάνω.  Ρίχνουμε τον κιμά. Από πάνω τοποθετούμε τα φύλλα της ζύμης  σε λωρίδες και κλείνουμε ενώνοντας με τα πλαινά φύλλα. Προσέχουμε να μην βγαίνει ο κιμάς  έξω από τη ζύμη.
Με πινελάκι λαδώνουμε από πάνω το φύλλο μας  και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με μερικούς κόκκους γλυκάνισο.Αφήνουμε για 45 λεπτά περίπου στο φούρνο. Την βγάζουμε και την αφήνουμε να κρυώσει μέχρι να μπορούμε να την γυρίσουμε σε πιατέλα εύκολα χωρίς να σπάσει.

ΥΛΙΚΑ

 Για τη Ζύμη :
  • 2 φύλλα κουρού για πίτα.
  • 2κ.σ βούτηρο φρέσκο

Για τη Γέμιση

  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  • 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, τριμμένα
  • 70 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουτ. γλυκού τριμμένο μπαχάρι
  • 1/2 κουτ. γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
  • 1/4 κουτ. γλυκού τριμμένο γαρίφαλο
  • 1 κουτ. γλυκού κόλιανδρο, σε σκόνη
  • 1/4 κουτ. γλυκού κάρδαμο σε σκόνη
  • 3 αυγά, χτυπημένα
  • 4 φύλλα δυόσμο, ψιλοκομμένα
  • 1/2 ποτήρι κρασί κόκκινο αγιωργήτικο
  • 1/2 ποτήρι ζωμό λαχανικών
  • 250γρ. Kerrygold

WINE MATCH

με τι κρασί θα το συνοδεύσεις! Semeli Grand ReserveΣε αυτή τη μυρωδάτη κιμαδόπιτα με τα έντονα μπαχάρια και το αγιωργήτικο που έχει στα υλικά της θα επιλέξουμε το ερυθρό Semeli Nemea Reserve . Μεστό σε αρώματα από πλούσια μπαχαρικά, πολύπλοκες συνθέσεις φρούτων και ισορροπημένη δρυ, Θα σταθεί επάξια με την Έντονη μύτη του και τη μακρά επίγευση του σε αυτή την τόσο απολαυστική κιμαδόπιτα