Εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα

Εστιατόρια στην Αθήνα, εστιατόρια στην Θεσαλλονίκη, στα νησιά και στους νομούς όλης της Ελλάδας!!!

εστιατόρια σε όλη την ΕλλάδαΕστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Προτάσεις εξόδου και γευσιγνωσίες στα καλύτερα  Εστιατόρια της Ελλάδας. Ενημερωθείτε για τα νέα fine dining restaurants, τα βραβευμένα εστιατόρια, τα εστιατόρια με θέα, τα Μεζεδοπωλεία, τις ταβέρνες. Στο All-Restaurants θα βρείτε ακόμα συνεντεύξεις από κορυφαίους έλληνες Chefs με Συνταγές τους και βραβευμένα Κρασιά με γευστικούς συνδυασμούς  που θα σας συναρπάσουν.

Ελάτε μαζί μας στον συναρπαστικό κόσμο του κρασιού και της γεύσης!

See, smell, touch, taste!.

Εστιατόρια - Νέα γεύσης και οίνου

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

12-06-2025

ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Sea Side

Εκεί που η τέχνη συναντά τη γεύση, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Περισσότερα
ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

31-05-2025

ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ

Μια δροσιστική ωδή στο μοσχάτο.

Περισσότερα
WSET DIPLOMA

15-05-2025

WSET DIPLOMA

Επτά νέοι κάτοχοι WSET Diploma. Το WSPC τους τίμησε στο Λονδίνο!

Περισσότερα
SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

07-05-2025

SHAKESPEARE MUSIC HELLAS

+30.000 τραγούδια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στη καφετέρια

Περισσότερα
DRINK PINK 2025

28-04-2025

DRINK PINK 2025

Είσαι λάτρης του Ροζέ Κρασιού; Έλα την Κυριακή 15.06.2025 στο Φάρο

Περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΡΑΣΙΑ από Έλληνες Οινοπαραγωγούς

Prev Next
SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

SAMOS ANTHEMIS | ΓΛΥΚΟ | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

PRINCESS STAVRINA | ΕΡΥΘΡΟΣ ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ

Τεράστια πολυπλοκότητα, εντυπωσιακή οξύτητα και ατελείωτη επίγευση

GEOMETRIA 2021 |  ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

GEOMETRIA 2021 | ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

ερυθρό, με φρεσκάδα και στυλ!

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

EMPHASIS, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

Ρωμαλαίο και πικάντικο

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

Gewurztraminer | ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ

...από το Οινοποιείο Πάντου

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : ΥΓΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Συνταγή για υπέροχα σοκολατένια μπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο |...

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ

Ριγκατόνι με ελαιόλαδο, μπούκοβο και καραβίδες από τον Λευτέρη Λαζάρου...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ : Cheesecake με salted caramel

Αγαπημένο εορταστικό γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο | Εκπομπή Γλυκιές...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΦΑΒΑ

Χταπόδι στο φούρνο με μαυροδάφνη και φάβα από τον Λευτέρη...

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CHEFDOEUVRE
IEK PRAXIS
LA CHEF LEVI
LE MONDE

Εστιατόρια Ελλάδα

ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΦΥΛΟ ΡΥΖΙΟΥ

ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΦΥΛΟ ΡΥΖΙΟΥ  | chef Στράτος Ιωσηφέλλης

και Βινεγκρέτ Παπαρουνόσπορου

ΣΑΛΑΤΑ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΛΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΦΥΛΟ ΡΥΖΙΟΥ από τον Chef ΣΤΡΑΤΟ ΙΩΣΗΦΕΛΛΗ

Ο σολομός αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ψαριών χάρη εν μέρει στην πλούσια νόστιμη γεύση.Η πραγματική συμβολή του σολομού στην ανθρώπινη υγεία είναι η μεγάλη περιεκτικότητα του σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Σε αυτή τη συνταγή ο Chef Στράτος Ιωσηφέλλης, δημιουργεί μια άκρως θρεπτική, πλούσια δροσερή και άκρως απολαυστική σαλάτα με καπνιστό σολομό, που αποκτά ιδιαίτερη γευστική ένταση και εξωτικό χαρακτήρα από τον συνδυασμό των υλικών της.
https://www.stratosiosifellis.com/

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο Καπνιστό Σολομό σε φέτες
  • 1 πάστα Wasabi
  • 100 γρ. Chips Γαρίδας
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
  • 1 Κόκκινη Λόλα
  • 1 Γαλλικό Μαρούλι
  • 1 Ραντίτσιο
  • 1 Μάνγκο
  • 1 Αγριοράπανο
  • 1 Καρότο
  • 8 Φύλλα Ρυζιού
Βινεγκρέτ παπαρουνόσπορου:
  • 125 γρ. Μουστάρδα
  • 100 γρ. Ξύδι Κόκκινο
  • 5 γρ. Σκόνη Μουστάρδας
  • 5 γρ. Αλάτι
  • 125 γρ. Μέλι
  • 8 γρ. Σκόνη Τζίντζερ
  • 20 γρ. Παπαρουνόσπορο
  • 250 γρ. Ηλιέλαιο
  • 250 γρ. Ελαιόλαδο

ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  • Πλένουμε πολύ καλά τις σαλάτες και τις κόβουμε με το χέρι σε χοντρά κομμάτια.
  • Καθαρίζουμε και πλένουμε το καρότο, το μάνγκο, το αγγούρι και το αγριοράπανο.
  • Τα κόβουμε σε ζουλιέν (μακρόστενα λεπτά ισομεγέθη κομμάτια).
  • Βρέχουμε ένα φύλλο ρυζιού, το βάζουμε σε μια καθαρή επιφάνεια και βάζουμε μέσα λίγο από όλα τα κομμένα υλικά μας, το τυλίγουμε όπως κάνουμε ένα ρολό και το κόβουμε με ένα μαχαίρι στο μέγεθος που θέλουμε.

Chips Γαρίδας

  • Για τα chips γαρίδας τα τηγανίζουμε λίγα λίγα σε μπόλικο λαδί.
  • Μόλις ανοίξουν τα αφαιρούμε και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί μέχρι να τα σερβίρουμε.

Πως στήνουμε το πιάτο μας:

  • Βάζουμε τα 5 ρολά με την σαλάτα που έχουμε και του τυλίγουμε με φέτα καπνιστού σολομό το καθένα .
  • Από πάνω βάζουμε την βινεγκρέτ, τα chips γαρίδας και μικρές σταγόνες από πάστα wasabi.

WINE MATCH

με τι κρασί θα το συνοδεύσεις!

Σε αυτό το πιάτο ο καπνιστός σολομός προσεγγίζεται με εξωτική διάθεση. Ένα λευκό ξηρό κρασί με μακρά παραμονή αρωμάτων είναι το ιδανικό ταίρι. Το Gewurztraminer από το  ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥ, θα ισσοροπήσει τη λιπαρότητα του σολομού, ενώ η έντονη επίγευσή του θα σταθεί επάξια απέναντι στις εξωτικές πινελιές της πάστας wasabi, του μάνγκου και της βινεγκρέτ με τζίντζερ που συνθέτουν το πιάτο.pantos-Gewurztraminer